Avoimet ovet tutustuttavat nuorisokeskusten arkeen

Julkaistu:

Suomessa on yhdeksän nuorisokeskusta, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet nuorisoryhmien toiminnalle. Nuorisokeskusten luonnonläheinen, elämyksellinen ja turvallinen, juuri lasten ja nuorten näkökulmasta rakennettu toimintaympäristö luo monia mahdollisuuksia. Näihin mahdollisuuksiin voi tutustua koko keskusverkoston avoimien ovien päivässä 31.8.2018.


Monipuolista toimintaa nuorisokeskuksissa


Lapset luontokoulussa


Nuorisokeskusten pääasiallisena, ympärivuotisena tehtävänä on tarjota nuorille ohjattua seikkailu-, luonto-, ympäristö-, kulttuuri- tai leiritoimintaa. Nuorisokeskusten nuorisotyö edistää myös nuorten kansainvälistymistä ja kestävän kehityksen kasvatusta ja koulutusta. Avoimien ovien päivänä vierailijat voivat tutustua nuorisokeskusten tiloihin ja toimintoihin sekä kokeilla monipuolisesti kädentaitoja ja liikuntaa. Useimmissa nuorisokeskuksissa voi kokeilla esimerkiksi tällä hetkellä trendikästä SUP-melontaa, kiipeilyä, frisbeegolfia, jousiammuntaa tai kalastusta luonnonkauniissa nuorisokeskusympäristössä. Nuorisokeskusten ravintolat palvelevat vierailijoita avoimien ovien päivänä.


Tutustu alueesi nuorisokeskuksen ohjelmaan


Tutustu alla olevista linkeistä sinua lähellä olevan nuorisokeskuksen avoimien ovien päivän ohjelmaan!


Suomen nuorisokeskusverkosto Nuorisokeskus Anjala


Nuorisokeskus Hyvärilä


Nuorisokeskus Marttinen


Nuorisokeskus Metsäkartano


Nuorisokeskus Oivanki


Nuorisokeskus Piispala


Nuorisokeskus Pikku-Syöte


Nuorisokeskus Vasatokka


Nuorisokeskus Villa Elba


 


 


Avoimet ovet kaikissa Suomen nuorisokeskuksissa juhlistavat tänä vuonna 25 vuotta täyttävää Suomen nuorisokeskusyhdistystä. Juhlavuoden suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.


Nuorisokeskusten yhteinen yhdistys hitsaa koko Suomen kattavaa keskusverkostoa yhteen kannustamalla keskusten väliseen yhteistyöhön ja hyvien käytäntöjen jakamiseen. Juhlavuonna nuorisokeskukset ja keskusyhdistys muistuttavat ponnekkaasti valtakunnallisissa nuorisokeskuksissa tehtävän nuorisotyön tärkeydestä ja yleishyödyllisyydestä. Tiesitkö, että käyttämällä Suomen nuorisokeskusten palveluita tuet nuorisotyötä?

Pyydä tarjous leiristä