Yhteystiedot

040 162 5453 / info@snk.fi

Lähetä meille viesti

Haluatko kysyä lisätietoja palveluista? Vastaamme mahdollisimman pian!

Yhteydenotto

    Valitsemalla hyväksyt uutiskirjeen rekisteriselosteen ja tietosuoja- ja yksityisyysehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Henkilöstö

Teemme töitä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella

Eija Pietilä
Toiminnanjohtaja

040 162 5453
eija.pietila@snk.fi

Toiminnanjohtaja

Eija Pietilä

Kaikista tärkeintä työssäni on se, että kaikkien kaikki hommat sujuu. Siinä sivussa keittelen pastaa ja pidän itselleni väliliikuntaa ja sovittelen hiihtomonoja jalkaan. Unelma-ammattini lapsena oli olla loton virallinen valvoja.

Työkaverit kehuvat, että Eija on niin nopea, että kun hitaimmat kuulevat viimeisen lauseen, niin Eija on jo tehnyt. On sillä myös sellaiset verkostot, että tuttuja kävelee vastaan työreissuillakin joka huoltoasemalla. Ja miten jollakin voi olla niin monta kaveria?

Tiesitkö muuten, että Eija on ajanut tiekarhua ja melonut Enontekiöltä Tervolaan? Sen jo tiesitkin, että Eijalla on nuorisokeskusten ja seikkailukasvatuksen muotoinen sydän.

Heli Eischer
Kehittämispäällikkö

040 162 5742
heli.eischer@snk.fi

Kehittämispäällikkö

Heli Eischer

Kaikista tärkeintä työssäni on liputtaa nuorisotyötä ja seikkailukasvatusta. Muuten viihdyn hevostallilla tai Peppi-koiran kanssa luonnossa. Silloin tällöin harkitsen, tekisinkö fetajuusto-pinaattipiirakkaa.

Työkaverit kehuvat, että Helillä on asiat niin reilassa, että hukassa olevan koodin tai sähköpostin löytää parhaiten, kun pistää kilauttaen Teams-puhelun Helille. Heli on meidän ry:n toinen kielten taitaja.

Tiesitkö muuten, että Heli kiertää ympäri Suomea haalimassa materiaalia tilkkutaiteeseen? Nytkin se voi olla jossain. Sen jo tiesitkin, että Helin nuorisotyön osaaminen saa korkeimman luottoluokituksen.

Siina Leinikka.

Siina Leinikka
Ympäristökasvatuksen kehittäjä

044 715 1925
siina.leinikka@snk.fi

Ympäristökasvatuksen kehittäjä

Siina Leinikka

Tärkeintä työssäni on saada ihmiset ymmärtämään, että kuka tahansa voi olla ympäristökasvattaja – myös lapset toisilleen tai vanhemmilleen. Siis ihan kuka vaan.

Kun Siina ei ole töissä, hän opettelee tekemään trampoliinilla volttia eteenpäin tai paistaa retkinuotiolla lättyjä. Ja jos joku pyöräilee Pirkanmaalla sua vastaan kukko pyöränkorissa, niin se on varmastikin Siina.

Työkaverit sanovat Siinasta, että hän on mestari hoksauttamaan ihmisiä, miten jo ihan pienillä teoilla voi tehdä hyvää ympäristölle. Arvasitko muuten, että Siina on biologian ope? Arvasitko senkin, että Siina on yhdistyksen paras puujalkavitsien kertoja ja hän on kasvattanut kylpyhuoneessaan kolme villisian porsasta? Senhän jo tiesitkin, että Siinalla on laaja sydän ja hänen luontoasiantuntemuksensa on tasoa PRO.

Outi Uusinoka.

Outi Uusinoka
Projektisuunnittelija

040 164 8382
outi.uusinoka@snk.fi

Projektisuunnittelija

Outi Uusinoka

Outi on yhdistyksen filosofinen pohtija ja harkitsija. Outia kannattaa kuulla, jos muilla meinaa lähteä hommat lentoon – Outi kyllä palauttaa asiat järjestykseen.

Jos Outia turhauttaa, niin hän alkaa rakentamaan linnunpönttöjä. Muutenkin, jos näet vaaleahiuksisen naisen takki lepattaen merenrannalla, se on varmasti Outi lintubongausretkellä.

Ihmiset ja ihmisten tarinat ovat aina kiinnostaneet häntä. Palvelumuotoilun salat osaava Outi tunnistaa haukan silmällä tämän päivän ilmiöt ja löytää uudenlaisia polkuja huomiseen.

Timo Sipilä
Viestinnän asiantuntija

040 586 6629
timo.sipila@snk.fi

Viestinnän asiantuntija

Timo Sipilä

Kaikista tärkein hommani on tehdä nuorisokeskuksien ja seikkailukasvatuksen arvot näkyviksi. Siksipä olenkin poistanut työhuoneestani kynnyksen kokonaan, jotta minuun voi olla yhteydessä ilman kynnystä. Heh.

Työkaverit kehuvat, että Timolla on ratkaisuja – se vaan tekee, eikä ihmettele. Rauhoittuakseen soittavat Teams-puheluja Timolle. Ehkäpä Timosta tulee isona rauhanneuvottelija! Työkaverit esittävät häntä Nobelin Rauhanpalkinnon saajaksi.

Vapaa-ajalla Timo liikkuu luonnossa ja hinaa sinne joskus koko perheen. Syksyllä huijaa siikoja, jotta joulupöydässä olisi mätiä saaristolaisleivän päällä. Tiesitkö muuten, että Timo on toiselta ammatiltaan personal trainer?

Laskutustiedot

Verkkolaskut

Suomen nuorisokeskusyhdistys ry
Verkkolaskuosoite: 003715927159
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions Oy
Välittäjätunnus: E204503
Y-tunnus: 1592715-9

Sähköpostilaskut: Suomennuorisokeskusyhdistys.FI.P.160742-3@docinbound.com

Paperilaskut

Suomen nuorisokeskusyhdistys ry
PL 73068
00021 LASKUTUS

Hallitus

Yhdistyksen hallitus koostuu viidestä nuorisokeskuksen edustajasta, jotka valitaan vuodeksi kerrallaan. Hallitus vastaa yhdistyksen strategisesta johtamisesta.

Ville Peltoniemi

Ville Peltoniemi
Puheenjohtaja

ville.peltoniemi@piispala.fi

Puheenjohtaja

Ville Peltoniemi

Katariina Sallomy.

Katariina Sallomy
Varapuheenjohtaja

katariina.sallomy@marttinen.fi

Varapuheenjohtaja

Katariina Sallomy

Riitta Kämäräinen.

Riitta Kämäräinen
Jäsen

riitta.kamarainen@inari.fi

Jäsen

Riitta Kämäräinen

Mika Pekkala.

Mika Pekkala
Jäsen

mika.pekkala@pikkusyote.fi

Jäsen

Mika Pekkala

Catarina Silvander.

Catarina Silvander
Jäsen

catarina.silvander@villaelba.fi

Jäsen

Catarina Silvander

Pyydä tarjous leiristä