Nuorisokeskuksiin ovat tervetulleita aivan kaikki!

Majoitu edullisesti upeissa ja rauhallisissa paikoissa, ja tue samalla suomalaista nuorisotyötä.

Majoittuminen tapahtuu tasokkaissa nuorisokeskustiloissa tai pienemmissä mökeissä. Leireillä on mahdollisuus majoittua myös telttapaikoilla, jolloin majoituskapasiteetti on vieläkin suurempi.

Viisi nuorta lähdössä luontoretkelle, kävelevät soratietä pitkin.
Nainen pyllähtänyt lumeen liukulumikengillä.

Perhelomasta suurtapahtumiin

Nuorisokeskukset tarjoavat tiloja ja majoituskapasiteettia pienten ryhmien tilaisuuksista satojen henkien suurtapahtumiin. Keskuksissa voi järjestää päivätilaisuuden, majoittumista vaativan leirin tai seminaarin.

Perhejuhlaan nuorisokeskukset tarjovat upeat puitteet, hyvän palvelun ja monipuolisesti tekemistä. Ohjelmaa on varattavissa pikkuväelle ja vähän varttuneemmillekin, tilaa tanssimiseen, saunoja, rantanuotiopaikkoja, majoitushuoneita ja -mökkejä unohtamatta herkullista ruokaa. Keskukset järjestävät yhteistyökumppaniensa kanssa myös koko perheelle sopivia leirejä ja tapahtumia.

Yrityksille ja muille yhteisöille nuorisokeskus on hyvä paikka kick-offiin tai kokoukseen, yritysjohdon aivoriiheen ja henkilökunnan koulutukseen sekä tykyyn ja tyhyyn. Käytettävissä ovat samat palvelut kuin nuoriso- ja kasvatusalojen toimijoillekin. Suurin osa keskuksista majoittaa myös yksittäisiä matkaajia ympäri vuoden. Käyttämällä nuorisokeskusten palveluita yhteisöt ja yksittäiset matkailijat tukevat nuorisotoimintaa. Keskuksien mahdollinen ylijäämä käytetään nuorisokeskusten kehittämiseen.

Pyydä tarjous leiristä