Suomen monipuolisimmat leirit

Suomen nuorisokeskuksissa käy vuosittain yli 200 000 lasta ja nuorta. Nuorisokeskusten tilat ja aktiviteetit ovat suunniteltu lasten ja nuorten tarpeisiin. Keskukset sijaitsevat luonnonkauniilla paikoilla ympäri Suomea. Nuorisokeskuksissa järjestyvät leirikoulut, luokkaretket, rippileirit, järjestöjen leirit, kesäleirit, urheiluseurojen leirit ja päiväretket sekä kansainväliset nuorisovaihdot.

Pyydä tarjous

Yli 10 000 nuorta on tätä mieltä

 • 4,6 / 5 Tunsin itseni tervetulleeksi
 • 4,6 / 5 Montako tähteä annat leirikoulusta?
 • 4,6 / 5 Leirillä tuntui turvalliselta
 • “Tunsin itseni tervetulleeksi.“

  – Rippileiriläinen
 • “Kivointa oli yhdessäolo ja luokkahengen paraneminen.“

  – Leirikoululainen
 • “Todella mahtavaa aikaa, joka muutti koko elämäni positiivisella tavalla. “

  – Nuorisovaihtoon osallistunut
Lisää tunnelmia instassa

Esimerkkejä hinnastosta

Nuorisokeskuksissa on käytössä opetus- ja kulttuuriministeriön tukema nuorisohinnoittelu lasten ja nuorten leireille. Hyvä peukkusääntö on, että leirit maksavat noin 50€ / osallistuja / päivä. Hinta sisältää täysihoidon: ruokailut, majoituksen ja ohjelmat. Hinta vaihtelee valittujen ohjelmien, paikkakunnan ja sesongin mukaan.

Luonnonkauniit sijainnit ympäri Suomea

Nuorisokeskuksissa on nuorisotyöhön suunnitellut toiminnalliset tilat sekä välineet muun muassa melontaan, kiipeilyyn, jousiammuntaan, askarteluun tai eräretkille.

Yleistietoa nuorisokeskuksista
Poikien juttutuokio laiturilla

Leirin järjestäminen käy helposti

Leirien järjestäminen ja ohjaaminen ovat nuorisokeskusten ydinosaamista. Leirin järjestämisessä saatte tarvittaessa apua nuorisokeskusten henkilökunnalta. Myös seminaareihin on mahdollista saada nuorisokeskuksen järjestämänä esimerkiksi seikkailukasvatusta hyödyntävä elämyksellinen osio ryhmäytymiseen tai iltaohjelmaan. Kuka tahansa voi järjestää leirin, seminaarin tai tapahtuman nuorisokeskuksissa.

Retkellä

Edistämme kestävää kehitystä

Nuorisokeskusten erityisenä tehtävä on edistää kestävää kehitystä. Hyödynnämme kädentaito-ohjelmissamme kierrätysmateriaaleja, suosimme lähiruokaa, kierrätämme ja seikkailemme mielellämme aidoissa luonnonympäristöissä. Luonnon arvostamista ei opita vain luokkahuoneessa, vaan reippaasti metsään menemällä.

Pyydä tarjous leiristä

Usein kysyttyä

Pyydä tarjous leiristä