Lasten ja nuorten joulurauhan julistus

Tule mukaan Lasten ja nuorten joulurauhan julistukseen! Se julistetaan Suomen nuorisokeskuksissa syntyneen perinteen mukaisesti marraskuun viimeisenä torstaina (30.11.2023). Julistuksella halutaan korostaa lasten ja nuorten merkitystä yhteiskunnassamme sekä herättää kuulemaan lasten toiveita joulusta ja joulua edeltävästä ajasta.

Tänä vuonna tapahtuma on osa presidentti Sauli Niinistön suojelemaa 30-juhlavuottamme. Haluaisimme, että lasten ja nuorten toiveet hyvästä joulusta kaikuisivat yhä laajemman joukon suusta sosiaalisen median kanavien kautta – olisiko teidän organisaationne halunnut osallistua mukaan kampanjaan ja jakaa tärkeää sanomaa eteenpäin?

Olemme tuottaneet valmiiksi kampanjaa varten kuvamateriaalit, tekstit ja some-julkaisukalenterin, jotka ovat vapaasti kaikkien kampanjassa mukana olevien käytettävissä. Kampanjaa ei ole rajattu näihin sisältöihin – voitte myös ideoida ja tuottaa omaa sisältöä tapahtumasta käyttämällä #lastenjoulurauha ja #barnensjulfred -tunnisteita.

Viisi helppoa tapaa osallistua:

1. Jaa kampanjan materiaalia omilla viestintäkanavillanne #lastenjoulurauha ja #barnensjulfred -tunnisteilla. Voit hyödyntää materiaaleja sellaisinaan tai vapaasti omille kohderyhmillenne ja äänensävyllenne muokattuina.

2. Jaa omaa sisältöäsi #lastenjoulurauha ja #barnensjulfred -tunnisteilla ja kerro meille, miten huomioit lasten ja nuorten toiveet hyvästä joulusta.

3. Haastamalla ystävän tai yhteistyötahon mukaan kampanjaan.

4. Järjestämällä oman tapahtuman tai ideoimalla oman tavan viestiä, miten voimme kuulla lasten ja nuorten toiveita hyvästä joulusta ja joulua edeltävästä ajasta.

5. Osallistumalla Suomen Nuorisokeskusten joulutapahtumiin.

Lataa Lasten ja nuorten joulurauhan julistusteksti tästä

Ladda ner Barnens och ungdomars utlysning av julfred

Lataa julkaisukalenteri ja postaustekstit tästä
(suomeksi och på svenska)

Lataa kuvamateriaalit someen:

Pyydä tarjous leiristä