Lasten joulurauhan julistus

Lasten ja nuorten joulurauha julistetaan Suomen nuorisokeskuksissa syntyneen perinteen mukaisesti marraskuun viimeisenä torstaina. Julistuksella halutaan korostaa lasten ja nuorten merkitystä yhteiskunnassa sekä herättää kuulemaan lasten toiveita joulusta ja joulua edeltävästä ajasta.

Tänä vuonna haluaisimme, että Lasten joulurauhan julistus kaikuisi yhä laajemman joukon suusta sosiaalisen median kanavien kautta – olisiko teidän organisaatio halunnut osallistua mukaan kampanjaan ja jakaa tärkeää sanomaa eteenpäin?

Olemme tuottaneet valmiiksi kampanaa varteen kuvamateriaalit ja julkaisukalenterin, jotka ovat vapaasti kaikkien kampanjassa mukana olevien organisaatioiden käytettävissä. Kampanjaa ei ole rajattu näihin sisältöihin – voitte myös ideoida ja tuottaa omaa sisältöä tapahtumasta lisäämällä tunnisteen #lastenjoulurauha mukaan.

Osallistumisohjeet:

Viisi helppoa tapaa osallistua Lasten joulurauhan julistukseen
1. Lataa Facebook-profiilikuvaan Lasten joulurauhan kehys 25.11.-24.12.2021 välisenä aikana.
2. Jaa omaa sisältöäsi #lastenjoulurauha -hashtagilla ja kerro meille, miten huomioit lasten ja nuorten toiveet joulusta.
3. Jaa kampanjan materiaalia omilla viestintäkanavillanne #lastenjoulurauha -tunnisteella. Voit hyödyntää materiaaleja sellaisinaan tai vapaasti omille kohderyhmillenne ja äänensävyllenne muokattuina.
4. Haastamalla läheisiä yhteistyötahoja ja sidosryhmiä mukaan kampanjaan.
5. Järjestämällä oman tapahtuman tai ideoimalla oman tavan viestiä, miten voimme kuulla lasten ja nuorten toiveita hyvästä joulusta ja joulua edeltävästä ajasta.

Lataa Lasten ja nuorten joulurauhan julistusteksti tästä

Lataa julkaisukalenteri ja postaustekstit tästä

Lataa kampanjamateriaalit someen:

Hox! Facebookista on poistunut ominaisuus luoda omia profiilikehyksiä Frame Studio -työkalulla. Facebook-profiilikehys tulee siis liittää itse oman logon päälle kuvankäsittelyohjelmassa ja sen jälkeen vaihtaa profiilikuva Facebookiin.

Pyydä tarjous leiristä