Tule mukaan Lasten ja nuorten joulurauhan julistukseen?

Julkaistu:

Se on 100 yötä jouluun! Haluaisimme, että tänä vuonna Lasten ja nuorten joulurauhan julistus kaikuisi yhä laajemman joukon suusta sosiaalisen median kanavien kautta – olisitko sinä tai sinun organisaatiosi halunnut osallistua mukaan kampanjaan ja jakaa tärkeää sanomaa eteenpäin?

Julistuksella halutaan korostaa lasten ja nuorten merkitystä yhteiskunnassamme sekä herättää kuulemaan lasten ja nuorten toiveita joulusta ja joulua edeltävästä ajasta. Tapahtuma on osa presidentti Sauli Niinistön suojelemaa Suomen nuorisokeskusyhdistyksen 30-juhlavuotta. 

Olemme tuottaneet valmiiksi kampanjaa varten kuvamateriaalit, tekstit (suomeksi ja ruotsiksi) sekä some-julkaisukalenterin, jotka ovat vapaasti kaikkien kampanjassa mukana olevien käytettävissä. Kampanjaa ei ole rajattu näihin sisältöihin – voitte myös ideoida ja tuottaa omaa sisältöä tapahtumasta käyttämällä #lastenjoulurauha ja #barnensjulfred -tunnisteita. Voitte haastaa kampanjaan mukaan myös omia sidosryhmiänne.

Viisi helppoa tapaa osallistua:

1. Jaa kampanjan materiaalia omilla viestintäkanavillanne #lastenjoulurauha ja #barnensjulfred -tunnisteilla. Voit hyödyntää materiaaleja sellaisinaan tai vapaasti omille kohderyhmillenne ja äänensävyllenne muokattuina.

2. Jaa omaa sisältöäsi #lastenjoulurauha ja #barnensjulfred -tunnisteilla ja kerro meille, miten huomioit lasten ja nuorten toiveet hyvästä joulusta.

3. Haastamalla ystävän tai yhteistyötahon mukaan kampanjaan.

4. Järjestämällä oman tapahtuman tai ideoimalla oman tavan viestiä, miten voimme kuulla lasten ja nuorten toiveita hyvästä joulusta ja joulua edeltävästä ajasta.

5. Osallistumalla Suomen nuorisokeskusten joulutapahtumiin.

Kampanjamateriaalit löydät täältä

Pyydä tarjous leiristä