Kansainvälinen seikkailu- ja ympäristökasvatuksen tapahtuma Metsäkartanolla

Julkaistu:

Seikkailu- ja ympäristökasvatuksen kansainvälinen EOE-seminaari on pidetty vain kerran aiemmin Suomessa – ensi viikolla se järjestetään Nuorisokeskus Metsäkartanolla.

Kansainvälinen seikkailu- ja ympäristökasvatuksen seminaaritapahtuma ”The European Institute for Outdoor Adventure Education and Experiential Learning Conference (EOE)” järjestetään 3.-7.10.2023 Nuorisokeskus Metsäkartanolla, Tiilikkajärven kansallispuiston kainalossa Rautavaaralla. Seminaari on pidetty 20-vuotisen historiansa aikana vain kerran aiemmin Suomessa!

Konferenssi kokoaa yhteen seikkailu- ja elämyspedagogiikan sekä ympäristökasvatuksen ja kokemuksellisen oppimisen ammattilaiset ympäri maailmaa. Tapahtuman teema on ”How to Cope With the Future? What Outdoor and Adventure Education Have to Offer in This Uncertain World?”. Teemaan pureudutaan yhteensä 45:ssä käytännönläheisessä työpajassa tai luennolla.

Nuorisokeskus Metsäkartanon Nuotta-koordinaattori, pitkän linjan nuorisotyöntekijä sekä seikkailu- ja ympäristökasvattaja Tanja Liimatainen on aktiivinen EOE:n hallituksen jäsen, ja tiiviisti mukana myös ensi viikon seminaarin järjestelyissä. Hän kiteyttää tapahtuman syvintä olemusta näin:

”Seminaarin tavoite on saada alan akateemisen maailman osaaminen sekä käytännön seikkailu- ja ympäristökasvatusta työtä tekevät ammattilaiset kohtaamisen ja vuoropuhelun äärelle. Seminaarien ansiosta on vuosien varrella syntynyt paljon hyvää, mm. useita tutkimuksia, koulutuksia ja nuorisovaihtoja.”

Lisätietoa tapahtumasta

Pyydä tarjous leiristä