Nuorisokeskusten Lasten joulurauhan julistus tapahtumat

Julkaistu:

Lasten ja nuorten joulurauha julistetaan perinteen mukaisesti marraskuun viimeisenä torstaina eli tänä vuonna 24. marraskuuta. Julistuksella halutaan korostaa lasten ja nuorten merkitystä yhteiskunnassamme sekä herättää aikuisia kuulemaan lasten ja nuorten toiveita joulusta ja joulua edeltävästä ajasta. Jokaisella lapsella on oikeus onnelliseen, rauhalliseen ja turvalliseen jouluun!

Anjala: Lasten ja nuorten joulurauhan julistus Ankkapurhassa 24.11. klo 17.30 – 19. Koko perheen esteetön Valoa pimeyteen -jouluvaellus, joulupuuroa tarjoaa Anjala elää ry, joulupukki tavattavissa pajassa.

Hyvärilä: Joulun avaus 24.11. klo 14 – 16 Nuorten Kulmalla. Pajatyöntekijät tarjoavat nuorille jouluisista tunnelmaa puuron & piparin äärellä.

Marttinen: Lasten ja nuorten joulurauhan julistus somessa 24.11.

Metsäkartano: Rautavaaran koulun 3. luokalle luontohenkinen tuokio, jossa puuhastellaan ja opitaan yhdessä sekä julistetaan Lasten joulurauha nuotion äärellä. Sen jälkeen nautitaan joulupuuro.

Oivanki: Tule mukaan Lasten ja nuorten joulurauhan julistustukseen somessa 24.11.

Piispala: Lasten joulurauhan julistus sekä Smilla-ponin metsäpolku 24.11. klo 18 alkaen. Tunnelmallinen tapahtuma Pieneläinkoti Pihkassa ja mukavaa toimintaa pieneläinkodin eläinten kanssa.

Pikku-Syöte: Syötteen alueen koululaiset ja varhaiskasvatus julistavat Lasten joulurauhan ja koristelevat joulukuusen hyvän joulun toiveilla 24.11. Tapahtumassa Metsähallituksen joulupolku, tonttujumppaa ja joulupuuro.

Vasatokka: Inarin eskarilaiset julistavat Lasten joulurauhan 24.11.

Villa Elba: Tonttupolku täyttää 10 vuotta tänä vuonna! Tonttupolun yleisöpäivää vietetään 8.12. klo 16 – 20.

Villa Elbas traditionella Tomtestig fyller 10 år detta år! Tomtestigens publikevenemang ordnas 8.12 kl. 16 – 20.

Pyydä tarjous leiristä