Timo Sipilä aloittaa SNK:n viestinnän asiantuntijana

Julkaistu:

Media-alan yrittäjänä aiemmin työskennellyt Timo Sipilä on valittu Suomen nuorisokeskusyhdistyksen viestinnän asiantuntijaksi. Hän aloittaa tehtävässä huhtikuun alussa. Toimittajana ja valokuvaajana työuransa aloittanut Sipilä ehti vetää omaa yritystä 12 vuotta.


– Suomen nuorisokeskusyhdistyksen arvot ja tavoitteet ovat myös minulle tärkeitä. On mukava päästä tekemään näistä arvoista ja tavoitteista entistä näkyvämpiä. Uskon, että yrittäjänä kertynyt viestinnän moniosaaminen auttaa minua tässä työssä, Sipilä ajattelee.


Hän sai vuodenvaihteessa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (medianomi, yamk) valmiiksi. Pohjakoulutukseltaan Sipilä on viestinnän linjan medianomi (2010). Hyppy yrittäjästä viestinnän asiantuntijaksi on Sipilän mukaan pieni, mutta riittävän haastava.


– Olen tehnyt paljon mainostoimistotöitä sekä vastannut eri alojen yrityksien, urheiluseurojen ja poliitikkojen viestinnästä. Jatko-opintojeni lopputyön otsikko oli sopivasti ”Millainen on hyvä viestintäsuunnitelma”, Sipilä kertoo.


– Mielestäni viestinnän tekijä ei ole koskaan valmis. Mediakenttä muuttuu koko ajan, joten jatkuva oppiminen on edelleen tärkeää. Toinen minulle työelämässä tärkeä asia on yhdessä tekeminen ja yhdessä onnistuminen, hän lisää.


SNK:n viestinnän asiantuntija edistää nuorisokeskuksien yhteistä tunnettuutta ja koordinoi nuorisokeskusten viestintävastaavien työskentelyä. Lisäksi Sipilästä tulee valtakunnallisen seikkailukasvatusverkoston pääviestijä.


 


Timo Sipilä aloittaa SNK:n viestinnän asiantuntijana


 


 


 


 


 


 Timo Sipilä

Viestinnän asiantuntija

p. 040 586 6629

timo.sipila(at)snk.fi

Pyydä tarjous leiristä