Suomen nuorisokeskukset palvelevat lasten ja perheiden parissa toimivia ammattilaisia

Julkaistu:

Suomen nuorisokeskusyhdistys ry osallistui vuoden 2017 Valtakunnallisille lastensuojelupäiville. Helsingin Finlandia-talolle kokoontui yhteensä n. 1400 lasten ja perheiden parissa työskentelevää ammattilaista.


SNK ry:n näyttelyosastolla oli mahdollisuus vastata mobiilikyselyyn, jossa kartoitettiin toimialan ammatillisia tarpeita. Kyselyyn vastasi liki 300 osallistujaa, joten tavoitimme noin viidesosan koko tapahtuman osallistujista!


Lasten ja perheiden parissa työskentelevät tarvitsevat ammatillista tukea


Tiedustelimme kyselyyn vastanneilta, millaista ammatillista lisätukea he kaipaisivat toimialalleen enemmän.


  


Ammatillinen lisäkoulutus, työhyvinvointipäivät ja työyhteisön kehittämispäivät nousivat eniten nimetyiksi lisätarpeiksi toimialalla. Lisäksi lasten ja perheiden parissa työskentelevät ammattilaiset toivoivat toimialalleen enemmän myös työnohjausta ja vertaistapaamisia. 


Suomen nuorisokeskukset tukevat lasten ja perheiden parissa työskenteleviä


 


Suomen nuorisokeskukset ovat innostava kohtaamispaikka niin kaikille nuorille kuin heidän kanssaan toimiville ammattilaisillekin. Nuorisokeskusten laajat palvelut toteutetaan paikalliskulttuurin kannalta merkittävillä paikoilla, joissa on toimialalle kehitetyt turvalliset puitteet, majoitus- ja ateriapalvelut, kokous- ja koulutustilat sekä toiminnalliset tilat sekä välineet muun muassa melontaan, kiipeilyyn, jousiammuntaan, askarteluun tai esimerkiksi pienvaelluksille. Myös saunominen ja uiminen onnistuu keskuksissamme.


 


Nuorisokeskusten ydinosaamista kannattaa hyödyntää esimerkiksi työhyvinvointipäivien, vertaistapaamisten ja ammatillisten seminaarien järjestämisessä. Nuorisokeskusten henkilökunta auttaa mielellään tapahtumien järjestämisessä! Tapahtumiin on mahdollista saada nuorisokeskuksen järjestämänä esimerkiksi seikkailukasvatusta hyödyntävä elämyksellinen osio ryhmäytymiseen tai iltaohjelmaan. 


Innostuitko? Kysy tarjousta Suomen nuorisokeskuksista!

Pyydä tarjous leiristä