Suomen nuorisokeskukset eduskunnassa

Julkaistu:

Nuorten hyvinvointi, yhteiskuntaan kiinnittyminen ja syrjäytymisen ehkäisy ovat tärkeitä yksilöllisesti ja yhteiskunnallisesti. Turvallinen kasvuympäristö, luotettavat aikuiset ja aktiivinen kansalaisuus ovat tärkeitä tekijöitä lapsen varttuessa nuoreksi ja aikuiseksi.


Miten valtakunnallisissa nuorisokeskuksissa tuetaan nuoria? Tule kuuntelemaan valtakunnallisten nuorisokeskusten kansainvälisestä nuorisotyöstä, nuotta-valmennuksesta sekä kuntien ja nuorisokeskusten yhteistyöstä.


Paikka ja Aika:Eduskuntatalon Pikkuparlamentti, kansalaisinfo, ke 16.11, klo 11:30 – 13:30.


Mitä ovat nuorisokeskukset?


Suomen nuorisokeskukset edistävät nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan ja tarjoamalla monipuolisen, toiminnallisen ja turvallisen ympäristön sekä myönteisen ilmapiirin elämykselliseen yhdessäoloon ja osallisuuteen. Nuorisokeskukset tukevat myös kouluttajien ja kasvattajien työtä. Näissä tehtävissä nuorisokeskukset tuottavat leirikoulujen, luonto- ja harrasteleirien, seikkailukasvatuksen, sosiaa-lisen vahvistamisen, koulutusten ja nuorisotapahtumien järjestämiseen liittyviä palveluita. Nuorisokeskukset toimivat myös kansainvälisen nuorisotyön ja -toiminnan koordinoijina sekä kohtauspaikkoina.

Pyydä tarjous leiristä