Nuorisokeskus Piispalan johtajaksi valittiin Ville Peltoniemi

Julkaistu:Nuorisokeskus Piispalan uudeksi johtajaksi on valittu 1.12.2019 alkaen Ville Peltoniemi. Peltoniemi on koulutukseltaan fysioterapeutti ja hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:n yksikönjohtajana, Uudet Tuulet Kuntoutus Oy:n toiminnanjohtajana ja Herttuan Kuntoutuskeskuksen kuntoutuspäällikkönä. Lisäksi Peltoniemi on toiminut elämyspalveluyrittäjänä ja lajivalmentajana Kuortaneen urheilulukiossa.Mikä sai sinut hakemaa hakemaan Piispalaan? 


– Minua kiinnosti erityisesti mahdollisuus päästä luomaan elämyksiä nuorille alueellisella, valtakunnallisella sekä kansainvälisellä tasolla. Piispala toiminta- ja työympäristönä tuntui itselle hyvin tutulta ja mielekkäältä. Lisäksi elämyksellinen ja sporttinen työympäristö houkutteli minua kovasti.Mitä odotat tulevalta työtehtävältäsi?


– Elämme valtakunnallisesti mielenkiintoista aikaa nuorisokeskustoiminnan kannalta, joten on erityisen kiinnostavaa päästä antamaan oma panokseni toiminnan edistamiseksi. Olen käynyt keskusteluja Piispalan henkilöstön sekä Piispalan nykyisen johtajan Kari Hietaharjun kanssa ja näiden keskustelujen perusteella odotan innolla pääseväni aloittamaan työni osaavan ja motivoituneen henkilökunnan kanssa sekä jatkamaan Piispalan tarinaa Karin hienosti viitoittamalla tiellä.


 


Ville Peltoniemi

Ville Peltoniemi

Pyydä tarjous leiristä