Jenni Liikkasesta SNK ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja juhlavuodeksi 2018

Julkaistu:

Suomen nuorisokeskusyhdistys ry:n hallitus toimintavuodelle 2018 valittiin 1.11.2017 järjestetyssä syyskokouksessa:


 


Jenni Liikkanen, pj                                                        


Mika Pekkala, vpj                                                          


Kari Hietaharju                                                            


Riitta Laulajainen                                                         


Helena Vuorenmaa                                                       


 


 


Vuosi 2018 on Suomen nuorisokeskusyhdistyksen 25. toimintavuosi.


 


– Näin juhlavuoden kynnyksellä on ilo saada työpariksi Jennin kaltainen nuorisotyön asiantuntija, joka on visionääri ja rakentaja. Nuorisotoimialalla on viime aikoina vedetty isoja linjoja. Uusi ja odotettu nuorisolaki määrittelee hyvin toimialan tehtäviä, asetuskin luonnollisesti muuttui ja viimeisimpänä muttei vähäpätöisimpänä julkaistiin valtioneuvoston hyväksymä nuorisotyön ja -politiikan toiminpideohjelma, toteaa SNK ry:n toiminnanjohtaja Eija Pietilä.


  


Hallituksen puheenjohtajana vuonna 2018 toimiva toiminnanjohtaja Jenni Liikkanen Nuorisokeskus Anjalasta toteaa tulevan vuoden tuovan paitsi haasteita myös juhlan aiheita.


 


– Ensi vuosi on SNK ry:n 25. toimintavuosi ja juhlimisen arvoinen. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana haluan tuoda Nuorisokeskuksissa tehtävää työtä esille ja nostaa keskusteluun sen yhteiskunnallista vaikuttavuutta, Jenni Liikkanen toteaa.


 


– Juhlavuotena haluamme nostaa esille nuorten kokemuksia yksinäisyydestä. Tämän asian eteen joudumme valitettavasti tekemään aina töitä. Suurella pensselillä on helppo maalata, mutta Nuorisokeskusten työn ytimessä on yksilö ryhmän jäsenenä. Juhlavuoden toiminnot nostavat esille lasten ja nuorten tarpeita tulla nähdyksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin he ovat, tuumaa Eija Pietilä.


 


Juhlavuonna 25-vuotias yhdistys muistuttaa ponnekkaasti nuorisokeskuksissa tehtävän nuorisotyön tärkeydestä mm. järjestämällä avoimet ovet kaikkiin keskusverkoston nuorisokeskuksiin, kokoamalla nuorisotyön vaikuttajia yhteen yhdenvertaisuus- ja hyvinvointiteemojen seminaareihin sekä järjestämällä koulutusta moninaisuuden ja tasavertaisuuden toteutumisesta nuorisotyön kentällä.


 


Lisätietoja:


 


Suomen nuorisokeskusyhdistys ry


Eija Pietilä


toiminnanjohtaja


eija.pietilä@snk.fi


040 162 5453


 


Nuorisokeskus Anjala, Kouvola


Jenni Liikkanen


toiminnanjohtaja


jenni.liikkanen@ankkapurha.fi


0400 358 699


 


 


SNK ry:n tarkoituksena on sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen tukemalla ja kehittämällä valtakunnallisia nuorisokeskuksia ja nuorisotoimialaa Suomessa. Yhdistyksen  toimenpiteet tukevat nuorisolain 2 §:ssä asetettujen tavoitteiden toteutumista lisäämällä mahdollisuuksia ja tietoisuutta nuorten osallisuudesta sekä kyvyistä ja edellytyksistä toimia yhteiskunnassa, nuorten harrastusmahdollisuuksista ja toiminnasta kansalaisyhteiskunnassa. Lisäksi yhdistys edistää tietoisuutta nuorten yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta sekä oikeuksien toteutumisesta. Yhdistyksen toiminnassa huomioidaan valtakunnallinen nuorisotyön- ja politiikan ohjelman tavoitteet ja toimenpiteet.


 


 


 


 


 


 

Pyydä tarjous leiristä