Jari Korkalainen Nuorisokeskusyhdistyksen puheenjohtajaksi

Julkaistu:

Jari Korkalainen on valittu Suomen nuorisokeskusyhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi. Korkalainen toimii Nuorisokeskus Metsäkartanon johtajana.


”Nyt on meneillään aika paljon meitä koskettavia muutoksia muun muassa opetussuunnitelmamuutos, nuorisolakimuutos ja Nuotta-valmennuksen rahoituskuviot, jotka vaikuttavat nuorisokeskusten toteuttamaan nuorisotyöhön.


Siitä huolimatta meillä on hyvä paketti tulevasta toiminnasta. Tällä hetkellä meneillään on esimerkiksi laaja kansainvälisen nuorisotyön kehittämishanke yhteistyössä nuorisotutkijoiden kanssa.


Nuorisokeskustoiminnalla on pitkä jatkumo ja vahva osaaminen sekä verkostot, jotka vain vahvistuvat. Sosiaalisen vahvistamisen ulottuvuus ja sen kehittäminen säilyy nuorisokeskustoiminnassa riippumatta rahoituksen turbulenssista. Olen innoissani tästä työstä yhdessä muiden nuorisokeskusten kanssa”, Jari Korkalainen kertoo.


Jason Koukku Nuorisokeskus Hyvärilästä valittiin yhdistyksen varapuheenjohtajaksi. Suomen nuorisokeskusyhdistys kokoontui syyskokoukseen 27.10.2015 Nuorisokeskus Villa Elbassa Kokkolassa.


Suomen nuorisokeskusyhdistyksen hallitus 2016


Jari Korkalainen, puheenjohtaja (varajäsen Kari Hietaharju)

Jason Koukku, varapuheenjohtaja (varajäsen Pasi Hedman)

Mika Suomaa (varajäsen Jari Peri)

Riitta Laulajainen (varajäsen Heidi Ylläsjärvi)

Catarina Silvander (varajäsen Helena Vuorenmaa)

Pyydä tarjous leiristä