Haemme viestinnän asiantuntijaa

Julkaistu:

SNK ry logoHei sinä viestinnän asiantuntija!Hae meille Nuorisokeskusyhdistykseen kaksivuotiseen viestinnän strategiseen projektiin.


 


Innostutko siitä, että työsi on monipuolista eikä yksikään päivä ole samanlainen?


 


Oletko sosiaalinen, joustava ja hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleva viestinnän ammattilainen? Onko seinätön toimisto (pääasiallinen työntekopaikka on kotitoimisto, mutta matkustaminen on enemmän kuin sääntö) sinulle sopivaa, eikä sinulle tuota vaikeuksia pitää yhtä aikaa useita lankoja käsissäsi?


 


Järjestössämme viestinnän asiantuntijana olet merkittävässä roolissa SNK ry:n, seikkailukasvatuksen ja yhdeksän Suomen nuorisokeskuksen yhteisen viestinnän ja näkyvyyden ideanikkarina ja toimeenpanijana.


 


Järjestömme tekee monipuolisesti verkostotyötä alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Sinun tehtäväsi on tukea nuorisokeskuksia yhteisen tunnettuuden edistämisessä ja koordinoit nuorisokeskusten viestintävastaavien työryhmän työskentelyä. Tehtäväsi on määrätietoisesti viedä loppuun aloitetut viestintätoimenpiteet. Lisäksi toimit valtakunnallisen seikkailukasvatusverkoston pääviestijänä.


 


Edellytämme


– napakkaa kynää ja hyvää esiintymistaitoa


– osaamista sosiaalisen median eri kanavien käytössä  


– organisointikykyä


– hyviä tiimityötaitoja


– itsenäistä ja innovatiivista työotetta


– kokemusta onnistuneista viestinnän ja markkinoinnin projekteista


– huolellisuutta, johtajuutta ja kykyä viedä asiat maaliin saakka


– tehtävään soveltuvaa kokemusta, osaamista ja koulutusta.


 


Katsomme eduksi:


– kokemusta messuilta ja sidosryhmätyöstä


– hyvän englannin ja ruotsin kielen taidon.


 


Jos vastasit KYLLÄ edellä mainittuihin seikkoihin ja innostuit – laita hakemus palkkatoiveineen meille viimeistään 21.2.2020 mennessä. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja se on aluksi kahden vuoden määräaikainen. Tehtävä on projektiluonteinen kehittämistehtävä ja sen on mahdollista jatkua tämän jälkeen. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta. Tee hakemus tästä linkistä https://link.webropolsurveys.com/S/7E36506A1D9C023D. Liitä hakemukseen suosittelijasi, joista ainakin yksi on entinen esihenkilösi ja toinen työkaverisi tai yhteistyökumppanisi.


 


Lisätietoja voit kysellä toiminnanjohtaja Eija Pietilältä puh. 040 1625453 seuraavina aikoina: 13.2 klo 10 -14, 14.2 klo 10-15, 17.2 klo 10 -16.


 

Pyydä tarjous leiristä