Seikkailukasvatus pienten lasten kanssa voi näyttäytyä pienenä, mutta on merkitykseltään suurta 

Julkaistu:

Varhaiskasvatuksen (Vakan) seikkailukasvatusverkosto perustettiin syksyllä 2020, ja se toimii Seikkailukasvatusverkoston valtakunnallisena alaverkostona. Tämä kaksivuotinen taival on ollut vahvaa kehittymisen ja muodostumisen aikaa verkostollemme. Olemme tavanneet etäyhteyksin ja edistyneet erityisesti verkostoomme liittyneiden opinnäytetöiden ansiosta.  Kiitos näistä!

Olemme edistyneet erityisesti verkostoomme liittyneiden opinnäytetöiden ansiosta.

Taru Lindgren

Seikkailukasvatuspäivillä 2022 Varhaiskasvatuksen seikkailukasvatusverkosto kokoontui ensimmäisen kerran kasvotusten. Verkoston työpajoissa virisi tärkeää ja syvällistä, mutta myös rennon lennokasta keskustelua varhaiskasvatuksen arjesta seikkailukasvatuksen näkökulmasta. Keskustelimme myös varhaiskasvatuksen roolista ja merkityksestä seikkailukasvatuksen kentällä, kuinka tässä kontekstissa suuri arvo on ennaltaehkäistä. Onhan meillä asiakaskuntanamme vaatimattomasti kaikki Suomen lapset! Seikkailukasvatus pienten kanssa voi näyttäytyä ulospäin pienenä, mutta on merkitykseltään suurta. 

Onhan meillä asiakaskuntanamme vaatimattomasti kaikki Suomen lapset!

Taru Lindgren

Vakan seikkailukasvatusverkoston seuraava kaikille avoin etätapaaminen on tulossa joko loppuvuodesta tai alkuvuodesta. Jos sinua kiinnostaa tulla verkostomme kehittämistyöryhmään, niin ole yhteydessä!
Lisätietoja: Varhaiskasvatuksen seikkailukasvatuksen Facebook-ryhmä

Ja hei, tapaammehan me seuraavan kerran livenä ensi kesän Ulos-ut-out -tapahtumassa! Suuret kiitokset kaikille mukana olleille ja oleville sekä lämpimästi tervetuloa kaikki uudet!

Verkostomme puolesta innokkaana,
Taru Lindgren

Pyydä tarjous leiristä