Nuotta-valmennuksella merkittäviä vaikutuksia nuoriin – kokosimme vuoden 2023 luvut yhteen

Julkaistu:

Nuorisokeskusten nuorten työpajoille ja etsivään nuorisotyöhön suunnattuihin Nuotta-valmennuksiin osallistui viime vuonna yhteensä 1 536 alle 29-vuotiasta nuorta. Nuotta-valmennukseen osallistuneet nuoret antoivat vuoden 2023 Nuotta-valmennuksista keskimäärin 4,6 / 5 tähteä (1107 vastaajaa).

Oli tosi kivaa päästä pois kotoa hetkeksi rentoutumaan. Koen, että Nuotta-valmennus sai mielialani kohoamaan ja ahdistus pysyi vähäisenä.

Nuotta-valmennettava

Sain onnistumisen kokemuksia 93%
* Vastaukseen on yhdistetty täysin samaa mieltä (61,9%) ja jokseenkin samaa mieltä (31%) väittämän kanssa olleet. Yhteensä 1119 vastausta.

Sain lisää rohkeutta toimia ryhmässä 85%
*Vastaukseen on yhdistetty täysin samaa mieltä (48,3%) ja jokseenkin samaa mieltä (36,8%) väittämän kanssa olleet. Yhteensä 1115 vastausta.

Sain rohkeutta kokeilla uutta 87%
*Vastaukseen on yhdistetty täysin samaa mieltä (54,3%) ja jokseenkin samaa mieltä (32,9%) väittämän kanssa olleet. Yhteensä 1119 vastausta.

Ryhmässämme yhteishenki vahvistui 89%
*Vastaukseen on yhdistetty täysin samaa mieltä (56,4%) ja jokseenkin samaa mieltä (32,1%) väittämän kanssa olleet. Yhteensä 1119 vastausta.

Löysin uusia vahvuuksia ja heikkouksia ja opin asettamaan omat rajat, minkä kanssa on ollut vaikeuksia.

Nuotta-valmennettava

Maksuttomaan leirimuotoiseen valmennukseen voivat osallistua kaikki 14-29-vuotiaat etsivän nuorisotyön ja nuorten työpajojen asiakkaat ohjaajiensa kanssa. Osa nuorisokeskuksia tarjotaan maksutonta Nuotta-valmennusta myös muille asiakasryhmille.

Itseluottamukseni kasvoi reissun aikana huimasti enkä epäröinyt täällä ollessa yhtään lähteä mukaan uusiin juttuihin.

Nuotta-valmennettava

Varaa maksuton Nuotta-valmennus täältä www.snk.fi/tarjouspyynto

Pyydä tarjous leiristä