Hostel Suomenlinna siirtyy Suomen leirikouluyhdistykselle

Julkaistu:

Suomen nuorisokeskusyhdistys on sopinut siirtävänsä Hostel Suomenlinnan toiminnan takaisin Suomen leirikouluyhdistykselle. Yhdistykset allekirjoittivat kauppasopimuksen joulukuussa ja hostelli siirtyy Leirikouluyhdistyksen hallintaan 1.1.2016 alkaen.


Leirikouluyhdistys jatkaa hostellin leirikoulutoimintaa ja kehittää sen nuorisokäyttöä. Leirikouluyhdistys jatkaa ympärivuotisesti myös yksittäisiä matkailijoita ja ryhmiä palvelevaa hostellitoimintaa.


Hostel Suomenlinnan toiminta on alun perin ollut Leirikouluyhdistyksen hallinnassa ja siirtynyt nuorisokeskusyhdistykselle vuonna 2009. Hostel perustettiin Suomenlinnaan vuonna 2002 tarkoituksena palvella erityisesti leirikouluja historiallisessa ympäristössä. Hostel Suomenlinnan omistaa Suomenlinnan hoitokunta.


Suomen nuorisokeskusyhdistys keskittyy jatkossa ydintehtäviinsä valtakunnallisten nuorisokeskusten yhteistyöorganisaationa ja edunvalvojana. Kymmenen eri puolella Suomea sijaitsevaa keskusta palvelevat koko nuorisoalaa nuorisotyön osaamisellaan. Suomen nuorisokeskukset ovat Suomen suurin leirikoulujärjestäjä, mutta keskuksia käyttävät myös järjestöt, kunnat, seurakunnat ja muut nuorten ryhmät leirimuotoiseen nuorten toimintaan.


Lisätietoja:


Eija Pietilä

Toiminnanjohtaja

Suomen nuorisokeskusyhdistys ry

p. 040 162 5453

www.snk.fi


Juha Kuronen

Toiminnanjohtaja

Suomen leirikouluyhdistys – Lägerskolföreningen i Finland ry

p. 050 523 3495

www.leirikoulut.com

Pyydä tarjous leiristä