Nuorisokeskukset OPI-päivillä Oulussa

Julkaistu:

Meillä on ilo kutsua sinut nuorisokeskusten leirinuotiolle Pohjois-Suomen opettajainpäivillä Oulun yliopistolla 3.-4.2.2023. Meitä onkin siellä iso porukka, väkeä kahdeksasta eri nuorisokeskuksesta.

Tule myös kuulemaan la 4.2.2023 klo 14-15 tietoisku yliopiston backstagelle, kuinka tavoitteellisen leirikoulun avulla voidaan parantaa luokkahenkeä ja kaveritaitoja. Tietoiskun pitää Tuija Hurri Nuorisokeskus Hyvärilästä.

Tule kuulemaan tietoisku, kuinka tavoitteellisen leirikoulun avulla voidaan parantaa luokkahenkeä ja kaveritaitoja.

Tiesitkö, että yleisin tavoite leirikoululle on ryhmäytyminen ja luokan yhteishengen kasvattaminen? Kysyimme viime vuoden aikana Suomen nuorisokeskuksissa järjestettyjen leirikoulujen yhteydessä, kuinka hyvin opettajat kokivat luokan saavuttaneen leirikoululle asetetut tavoitteet. 91% vastaajista kertoi luokan saavuttaneen tavoitteet erinomaisesti tai hyvin. Yksikään vastaaja ei kokenut, että tavoite olisi saavutettu huonosti. (632 vastaajaa) 

Ympäristökysymysten, sodan ja koronan aiheuttama ahdistus ja eristyneisyys kuormittaa meitä kaikkia. Lasten vaikeudet sosiaalisissa taidoissa, yksinäisyyden kokemukset ja levottomuus kuormittavat opettajia. Työpajassa esittelemme, miten Suomen nuorisokeskuksissa ohjataan luokkaretki- ja leirikouluryhmiä siten, että ryhmän kaveritaidot ja yhteishenki paranevat, ja lapsille tulee samalla kivoja uusia kokemuksia ja onnistumisia. Kasvatuksellinen leirikoulu on ryhmähenkeä vahvistava ja kiusaamista ennaltaehkäisevä.

Lue lisää OPI-päivistä

Pyydä tarjous leiristä