Nuorisokeskus Piispala pähkinänkuoressa

Julkaistu:

Piispala on yksi Suomen yhdeksästä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Piispalassa toteutuvat leirikoulut, Nuotta-valmennukset, rippileirit, monien lajien urheiluleirit sekä järjestöjen kesäleirit ja päiväkodin retkipäivät. Kaikki palvelut ovat samalla alueella turvallisessa luonnonläheisessä ympäristössä. Toimintamme ytimessä ovat lapset ja nuoret.

Suosituimpia leirikouluohjelmiamme ovat seikkailu- ja luonto-ohjelmat, mutta myös kädentaidot ja liikuntaohjelmat ovat vetovoimaisia. Liikuntalajien harjoittelemiseen meillä on verrattoman monipuoliset mahdollisuudet! Jokainen meillä toteutettu leiri on laadukkaasti ja turvallisesti ohjattu. Piispalan ehdoton valtti ovat monipuoliset mahdollisuudet toimintaan ja elämyksiin niin jää- ja uimahallista pieneläinkoti Pihkassa tapahtuvaan Green Care -toimintaan. Monia toimintoja voi kokeilla sekä ohjattuna että omalla ajalla.

Suomen nuorisokeskukset ovat Suomen suurin ja monipuolisin leirien järjestäjä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella. Luomme lapsille ja nuorille elämänmittaisia muistoja. Toimimme opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Tutustu Piispalaan: https://piispala.fi

Nuorisokeskus Piispala

Pyydä tarjous leiristä