Nuorisokeskus Marttinen pähkinänkuoressa

Julkaistu:

Nuorisokeskus Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Marttinen sijaitsee keskellä järvi- ja luontomaisemia, joiden lomassa syntyviä muistoja vaalitaan yhdessä pitkään. Muistoja Marttisesta voivat olla nuotiohetki rantasaunalla, ystävältä saatu apu jääkiipeilyssä, melontaretki auringon laskiessa, yhdessä tehty eräruoka tai vaikka ikimuistoinen juhla vanhan pappilan arvokkaissa saleissa.

Marttinen sai Euroopan Neuvoston laatumerkin nuorisokeskuksille vuonna 2019. Tätä laadukasta nuorisotyötä on tukemassa jokainen Marttisen palveluiden käyttäjä, oli varaamassa juhla- tai kokoustilaa, majoittumassa perheen kanssa tai luokan kanssa tavoitteellisessa leirikoulussa. Luo muistoja itselle ja muille ja tee samalla hyvää!

Suomen nuorisokeskukset ovat Suomen suurin ja monipuolisin leirien järjestäjä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella. Luomme lapsille ja nuorille elämänmittaisia muistoja. Toimimme opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Tutustu Marttiseen: https://www.marttinen.fi

Nuorisokeskus Marttinen

Pyydä tarjous leiristä