Nuorisokeskus Vasatokkaan kokoontuu Instagramista tunnettujen luontokuvaajien parhaimmistoa

Julkaistu:


Kolmatta kertaa järjestettävä Nightless Night Photography Workshop vie osallistujat valokuvauksellisiin paikkoihin Inarin alueella. Luontokuvaajien joukko pääsee kokemaan keskiyön auringon, pohjoisen kesäyön kultaisen hehkun ja Lapin taian metsästäessään unohtumattomia luonto- ja valokuvauselämyksiä yöttömässä yössä. 


Uskomattomia maisemia, seikkailua ja paikallista kulttuuria


Keskiyön aurinko tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia valokuvaukseen. Matkailualan asiantuntijat ovat koonneet yhdessä paikallisten valokuvaajien kanssa Inarin alueen parhaimmat valokuvauskohteet ja ikimuistoisimmat maisemat. Nightless Night -tapahtuman otoksia pääsee tuoreeltaan ihailemaan Instagramissa aihetunnisteella #inarinightlessnight


Tapahtumapaikkana toimii Nuorisokeskus Vasatokka, joka sijaitsee aidon arktisen luonnon keskellä. Peilikirkkaat järvet ja korkeat tunturit antavat oman mausteensa Vasatokan maisemalle.


Vaikka tapahtuma kokoaa paikalle luontokuvauksen konkareita, kannattaa kokemattomampienkin tulla paikalle oppimaan luontokuvauksen saloja.


– Tapahtuma on tarkoitettu kaiken tasoisille kuvaajille, joten ei ole väliä onko aloittelija vai kokeneempi kuvaaja. Tämä on paras paikka oppia uutta. Kunhan sinulla on kamera, kuoritakki ja innokas mieli, tapahtumakoordinaattori Johanna Alatorvinen vinkkaa.


Tapahtumaosallistujia hellitään Inarijärven upeilla maisemilla yöttömän yön vaelluksella Otsamotunturille ja keskiyön risteilyllä Ukonkivelle. Rantasaunan lämmössä ja nuotiotulien äärellä pääsee jakamaan päivien parhaimmat tarinat ja toki ne upeimmat valokuvat valokuvauksesta ja ulkoilmaelämästä kiinnostuneiden ihmisten kanssa. 


Kiinnostuitko? Kurkkaa lisää Lapland.fi-sivustolta ja osallistu!


 


 


Cole Keister

Pyydä tarjous leiristä