Ulos-Ut-Out ainutlaatuisena virtuaalitapahtumana 15.-17.6.2021

Julkaistu:

Tervetuloa nauttimaan kesästä ja kuulemaan huippupuhujien esityksiä Suomen suurimpaan ulkona oppimisen tapahtumaan! Kolmipäiväinen Ulos-Ut-Out järjestetään 15.-17.6.2021 ainutlaatuisena virtuaalitapahtumana, johon voit osallistua helposti mistä tahansa ja juuri siksi ajaksi kuin sinulle sopii.

Luvassa muun muassa:
Tietokirjailija Kerttu Kotakorven vuoteen 2 100 katsova esitys, jossa hän kertoo, miltä Suomen lajisto, maisemat ja elinympäristöt näyttävät, kun nykyiset lapset ja heidän lapsensa ovat aikuisia. Arvostetun kanadalaisen professori Sean Blenkinsopin puheenvuoro ulkona oppimisen pedagogiikasta. Tutkija Essi Aarnio-Linnanvuoren, apulaisprofessori Ilkka Raatisen ja tutkija Sakari Tolppasen puheenvuoro, joka vastaa polttaviin kysymyksiin: Miten ilmastonmuutosta voidaan käsitellä kasvatuksessa rakentavasti? Miten lasten ja nuorten ilmastotoimijuutta tuetaan? Jukka Takalon järjestämä kurssi lauluntekoon sekä ainutlaatuinen kajakkikonsertti.

…sekä paljon muuta elämyksellistä ohjelmaa, inspiroivia työpajoja ja antoisia keskusteluja – kaikki virtuaalisesti toteutettuna! SNK ry on mukana näissä ohjelmissa:

  • Näkökulmia nuorten luontosuhteisiin ti 15.6. klo 15-16.30
  • Hyvinvointia luonnossa seikkaillen ke 16.6. klo 9-10.30
  • Hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä nuorisotyön ja koulun yhteistyöllä ke 16.6. klo 10.45-12.15
  • Seikkailukasvatuksen perusteet ke 16.6. klo 14-15.30
  • Leirikoulu sosiaalisena vahvistajana ja yhteisöllisyyden rakentajana ke 16.6. klo 17.30-19
  • Tutkijat ulos! ke 16.6. klo 17.30-19
  • Reflektointi ja ryhmäytysharjoitusten ideariihi to 17.6. klo 8-9.30

Ulkona oppiminen edistää tutkitusti asioiden ymmärtämistä ja muistamista. Luonto tukee oppimisympäristönä kasvua, vuorovaikutusta, osallistumista ja yhteisöllistä tiedon rakentamista. Ulos-Ut- Out on ainutlaatuinen kohtaamispaikka, jossa opettajat, kasvattajat, tutkijat ja päättäjät etsivät yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen.

Tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 400 osallistujaa. Ulos–Ut–Out järjestetään yhteistyön voimalla. Mukana on kahdeksan pääjärjestäjää sekä kymmeniä tahoja tuottamassa ohjelmaa. Ohjelmaa on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Esitykset striimataan Nurmeksesta.

Lisätietoja tapahtumasta: www.ulos2021.fi

Pyydä tarjous leiristä