Nuorisokeskukset löytyvät nyt Nuorisotilastot.fi -sivustolta

Julkaistu:

Nuorisokeskusten kävijämääriä voi seurata Suomen nuorisotyön tilastoista osoitteessa https://nuorisotilastot.fi. Nuorisolaissa mainittujen nuorisokeskusten valtakunnallista ja yleishyödyllistä nuorisotyötä voi tarkastella muun muassa asuinkunnan, kansallisuuden, ikäryhmien ja käyntiajankohdan mukaan. Sivustolla voi myös tarkastella, mihin toimintaan nuorisokeskusten kävijät ovat osallistuneet.

Visualisoinnin tiedot perustuvat nuorisokeskusten ilmoittamiin lukuihin toiminnan seuranta- ja arviointijärjestelmä Sarviin, jota on kehitetty yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. Sarvin tiedot eivät siirry reaaliaikaisesti osaksi visualisointia, vaan tiedot päivitetään neljännesvuosittain (tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun alussa).

Nuorisotilastot.fi kerää ja visualisoi tilastotietoa nuorista ja nuorisotyöstä ympäri Suomen. Tilastot ja raportit on tarkoitettu niin käytännön nuorisotyön kuin päätöksenteon tueksi sekä kaikille avoimesti tutkittavaksi.  Sivustolta löytyy mm. nuorisokeskusten, etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan, seurakuntien ja kansainvälisen nuorisotyön sekä kunnallisen nuorisotyön tilastot.

Tutustu sivustoon tarkemmin tästä.

Pyydä tarjous leiristä