Hae Seikkailukasvatuspäivien ohjelmatuottajaksi

Julkaistu:

Haku Vierumäellä 31.10.-1.11.2024 järjestettävien Seikkailukasvatuspäivien ohjelmatuottajaksi on auki. Päivien teema on planetaarinen hyvinvointi. Ohjelmahaku on auki 31.5.2024 asti.

Kutsumme siis kaikki seikkailukasvatuksen parissa työskentelevät ohjaajat, opettajat, kasvattajat, hoitajat ja tutkijat jakamaan omia kokemuksiaan ja havaintojaan seikkailullisten (luonnossa toteutettavien) toimintojen tavoitteellisesta hyödyntämisestä osana omaa työtään. 

Päiviä vietetään planetaarisen hyvinvoinnin teemalla. Lue lisää Seikkailukasvatuspäivistä ja planetaarisesta hyvinvoinnista, ja jätä abstrakti pidettävästä luennosta, toiminnallisesta työpajasta, posteriesityksestä tai muusta ohjelmanumerosta täältä.

Pyrimme päivien aikana löytämään näkökulmia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi lapsille ja nuorille tulisi tarjota mahdollisuuksia kestävän luontosuhteen rakentumiseen?
  • Mitä arvoja positiiviseen luontosuhteeseen liittyy?
  • Miten voimme omalla kasvatus-, opetus-, ohjaus- ja hoitotyöllä edistää luonnon hyvinvointia?    

Seikkailukasvatuspäivät keräävät vuosittain noin 150-200 kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja opiskelijaa oppimaan ja jakamaan osaamistaan omasta työstä. Päivät kokoavat yhteen monipuolisen tarjonnan kasvatus-, opetus- ja hyvinvointialalta niin käytännön työstä kuin aiheeseen liittyvästä tutkimuksesta. Seikkailukasvatuspäivillä on perinteiseen tapaan luvassa asiantuntijapuheenvuoroja, toiminnallisia työpajoja sekä verkostoitumista. Vuoden 2024 Seikkailukasvatuspäivät toteutetaan Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä 31.10.-1.11.2024.

Pyydä tarjous leiristä