Nuorisokeskus Villa Elba pähkinänkuoressa

Julkaistu:

Villa Elba on yksi Suomen yhdeksästä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Villa Elbassa on pitkät perinteet lasten ja nuorten kesäleirien järjestäjänä. Sijaintimme on paras mahdollinen, luonnon keskellä ja meren äärellä. Suosittuja ovat perinteisten kesäleirien lisäksi päiväleirit ja leirit, joilla on erityinen teema. Talvileirikoulut sesonkien ulkopuolella hieman edullisemmin. Villa Elba tarjoaa myös seikkailu- ja ympäristökasvatusta ja Nuotta-valmennusta. Erityislasten leirit ovat merkittävässä osassa leiritoimintaamme. Leireillämme olemme paljon luonnossa. Villa Elba on myös kokous- ja juhlatalo. Saunaillat, yritysten TYHY-päivät ohjelmineen ja leirikoulut täyttävät kevät- ja syyskalenterit vuodesta toiseen.  Työkielenä puhumme päivittäin suomea, ruotsia ja englantia. 

Ungdomscentra Villa Elba har långa traditioner i arrangering av  sommarlägrar för barn och ungdomar. Vårt läge vid havet och nära naturen är bästa möjliga.  Dagslägrar och lägrar med tema är även populära. Vinterlägerskola utanför säsongen kan bokas lite förmånligare. Villa Elba erbjuder även olika äventyrsprogram/miljöfostran och Nuotta-träning.  Läger för specialbarn är årligen återkommande och mycket uppskattade. På lägren vistas deltagarna tillsammans med ledarna  för det mesta ute i naturen.  Villa Elba är också ett populärt mötes- och festplats. Bastukvällar, företagens MåBra -dagar med program och lägerskolorna fyller Elbas vår- och höstkalenderna effektivt från år till år. Som arbretsspråk pratar vi finska, svenska och engelska.

Suomen nuorisokeskukset ovat Suomen suurin ja monipuolisin leirien järjestäjä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella. Luomme lapsille ja nuorille elämänmittaisia muistoja. Toimimme opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Tutustu Villa Elbaan: https://www.villaelba.fi

Nuorisokeskus Villa Elba

Pyydä tarjous leiristä