Nuorisokeskus Pikku-Syöte pähkinänkuoressa

Julkaistu:

Hyvän fiiliksen leirikoulu Pikku-Syötteellä

 

Pikku-Syöte on leirikoulujen konkari jo 20-vuoden kokemuksella. Me uskalletaan luvata, että näissä upeissa maisemissa pääsette irti arjen kohinasta ja virittäytymään hyvän mielen taajuudelle. Meillä saa relata, heittää hupparin päälle ja villasukat jalkaan, kokeilla porukalla uusia jänniä lajeja, löytää uutta rohkeutta ja ylittää itsensä kannustuksen saattelemana.

 

Pikku-Syötteellä viihtyy monenlaiset porukat ala- ja yläkoululuokista rippi- ja urheiluleiriläisiin. Kaikille ryhmille tehdään toiveiden ja tarpeiden mukainen aktiviteettiohjelma. Alueen turvallisuus, kompaktius ja kodikkuus tekevät kohteesta erinomaisen juuri leiritoiminnalle. Pikku-Syöte onkin kuin koti leirin ajan. Kaikki vastaanotosta siivoojiin ja ohjaajiin moikkaavat tuttavallisesti jo ovella. Haluamme teidän tuntevan olonne toivotuksi ja mukavaksi.

 

Tätä kaikkea, ja paljon muuta, tarjoaa hyvän fiiliksen leirikoulu Pikku-Syötteellä!

Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Suomen nuorisokeskukset ovat Suomen suurin ja monipuolisin leirien järjestäjä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella. Luomme lapsille ja nuorille elämänmittaisia muistoja. Toimimme opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

 

Tutustu Pikku-Syötteeseen: https://pikkusyote.fi

 

Nuorisokeskus Pikku-Syöte, lapsia heittämässä lunta ilmaan.

Pyydä tarjous leiristä