Nuorisokeskus Anjala pähkinänkuoressa

Julkaistu:

Nuorisokeskus Anjala on yksi Suomen yhdeksästä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Anjalan elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta.

Ankkapurhan kulttuuripuiston historiallisessa maisemassa sijaitseva Nuorisokeskus Anjala painottaa luontoon, historiaan ja seikkailuun keskittyviä ohjelmia. Mahdollisuus on esimerkiksi puukiipeilyyn, jousiammuntaan, melontaan, Metsä Escape-peliin, tai kädentaitoja ja luovuutta ruokkiviin aktiviteetteihin. Leirikouluohjelmat toteutetaan rennolla otteella, jotta jokainen lapsi voi osallistua omien kykyjensä ja taitojensa mukaan. Vapaa-ajalle on tarjolla urheiluvälineitä, opastusreittejä, tai vaikkapa 9-väyläinen frisbeegolfrata.

Suomen nuorisokeskukset ovat Suomen suurin ja monipuolisin leirien järjestäjä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä̈ ja kehittävällä otteella. Luomme lapsille ja nuorille elämänmittaisia muistoja. Toimimme opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Tutustu Anjalaan: https://nuorisokeskusanjala.fi

Nuorisokeskus Anjala

Pyydä tarjous leiristä