Seikkailukasvatuspäivät 2020 Anjalassa

Julkaistu:

 

Valtakunnalliset Seikkailukasvatuspäivät järjestetään 19.-20.11.2020 nuorisokeskus Anjalassa. Tämän vuoden Seikkailukasvatuspäivien teemana on ”Seikkailu kuuluu kaikille”.

Seikkailukasvatuksen keinoin voimme edistää yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa. Samalla seikkailutoiminnan tulee itsessään olla yhdenvertaista ja saavutettavaa. Ilmaston muuttuessa meidän tulee myös pohtia muuttuvaa toimintaympäristöä. Miten innostaa kasvava, kaupungistuva Etelä-Suomen väestö löytämään seikkailun ja liikunnan riemut ikuisessa marraskuussa? Miten lähimatkailu ja elämykset lähellä kotia muuttavat käsitystämme seikkailusta?

Tapahtuman järjestelyistä päävastuussa on Nuorisokeskus Anjala. Yhteistyökumppaneina toimivat Suomen Paralympiakomitea, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan yksikkö, Kouvola Innovation/VisitKouvola sekä Seta ry. Suomen Seikkailukasvatusverkosto valitsee päivien järjestäjän ja on tukena tapahtuman järjestämisessä. Seikkailukasvatuspäivien ohjelma julkistetaan myöhemmin. Ilmoittautuminen päiville avataan myös myöhemmin.

Lisätiedot: https://nuorisokeskusanjala.fi/ajankohtaista/seikkailukasvatuspaivat-anjalassa-19-20112020

Pyydä tarjous leiristä