Piispala, Kannonkoski

Nuorisokeskus Piispala on suosittu luonto-, liikunta- ja nuorisomatkailukohde luonnon keskellä Keski-Suomessa, Kivijärven rannalla. Meillä kohtaavat lapset ja nuoret, elämyksellinen, turvallinen ja kehittävä toimintaympäristö sekä nuoriso-, liikunta-, hyvinvointi- ja kasvatusalan osaaminen. Tehtävämme on tukea lasten ja nuorten hyvää elämää palvelemalla alueellista, valtakunnallista ja kansainvälistä nuorisotoimintaa sekä toimimalla monipuolisena vapaa-ajan ja koulutuksen keskuksena.

Nuorisokeskus Piispala tuo virtaa arkeen

 

nuorisokeskus piispala

Piispala tarjoaa monipuoliset liikuntatilat, kuten uima- ja jäähallin, liikunta- ja kuntosaleja, lumiliikuntakeskuksen, ylipainehallin ja keilaradan sekä erilaisia työskentely- ja kokoustiloja. Piispalan tarjonta takaa tekemistä vuoden jokaiselle päivälle. Valittavana on tekemistä mm. viikinkiveneilystä lumilautailuun ja kiipeilystä curlingiin. Lisäksi voi tutustua Pieneläinkoti Pihkaan, jossa toteutetaan Green Care -toimintaa.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia luonnon keskellä

Nuorisokeskus Piispalassa on 220–420 vuodepaikkaa. Näistä 64 kpl on 2–4 hengen huoneita ja 23 kpl 4–8 hengen mökkejä.

Luonnonläheinen sijainti, ihmisläheinen palvelu ja asiakasystävälliset hinnat luovat erinomaiset puitteet niin liikunta- ja nuorisoleireille, perhelomille kuin työhyvinvointi- ja koulutuspäiville. Tervetuloa!

 

Meidät löytää:

www.piispala.fi

Facebook: Piispala

Instagram: @piispalafi

Nuorisokeskus Piispala
Kurssitie 40
43300 Kannonkoski
Puh. +358-(0)20 769 4300